Sammanställ det SEO-paket
som du vill ha

Välj exakt de tjänster som du gärna vill ha. Vi skapar ett skräddarsytt paket baserat på dina behov. Du kan använda din egen logga, sätta dina egna priser och sälja produkten till dina kunder.
Eye10
Gästinlägg
Niche-sidor
Skrivet content

Vad kan du förvänta att få?

En efterfrågad white label-lösning

När du startar ett samarbete med oss som byrå erbjuder vi white label-lösningar. Det innebär att du kan använda våra produkter och marknadsföra dem som dina egna med din egen logga och dina egna priser.
Öka dina kunders omsättning med relevanta niche-länkar

Vi har fler än 2300 niche-sidor med ett brett spann när det kommer till branscher. Niche-sidorna är den perfekta platsen att promovera dina kunders hemsidor med hjälp av linkbuilding.

Få tillgång till premiumlänkar från etablerade mediahus

Med vårt verktyg Search Royals kan du beställa premiumlänkar från väletablerade hemsidor.

Få en livstidsöversikt över dina backlinks

Vår mjukvara har koll på dina kunders hemsidor, texterna vi producerar och backlinksen. Det är för att du ska kunna vara säker på att hemsidan upprätthåller med sin do-follow status.

Utveckla din egen SEO-strategi med hjälp av vårt verktyg Eye10

Visste du att hela 93 % av all trafik till hemsidor kommer från sökmotorer?
Mer trafik till din hemsida innebär fler potentiella kunder. Det är den stora anledningen till att företag vill komma i toppen på de olika sökmotorerna. SEO kan dock vara en utmaning för de som inte är experter på området. Vår mission är att det ska bli enklare att skapa en SEO-strategi. Eye10 är vårt egna enkla och användarvänliga SEO-verktyg.

Vad kan Eye10 göra för dig?

Eye10 är det enda SEO-verktyget som både är enkelt, användarvänligt, hjälper dig att få en högre placering på sökmotorerna och som håller ögonen på dina konkurrenter.

Jämför med topp 20

Vill du rangera på ett specifikt sökord? Eye10 ger dig förslag baserat på en analys av dina konkurrenter så att du kan förbättra din egen placering.

Spara tid

Kom igång med vårt användarvänliga SEO-verktyg och spara dyrbar tid.

Spara pengar

Ett sexsiffrigt belopp på ett årligt abonnemang? Inte hos oss.

Alla kunder kan komma igång

SEO information in 12 different languages including English.

Funktioner i Eye10

Industry checker

Få kunskap om dina topp 5-branchspecifika konkurrenter och få en solid handlingsplan med specifika sökord som du bör fokusera på.

On-Page SEO

Vill du veta hur det går för din hemsida? Det får du veta med vårt on-page SEO-verktyg. På bara några sekunder får du en SEO-revisionsrapport som du kan använda för att ta fram din SEO-strategi.

Hemsidans hastighet

Din sida ska laddas ska gärna laddas blixtsnabbt. Med vårt verktyg kan du fånga upp problem som får din hemsida att ladda långsammare.

Analys av konkurrenter

Håll koll på dina 20 största konkurrenter. Med en djupgående analys av dina konkurrenter får du en omfattande rapport med rekommendationer på hur du kan förbättra din hemsida och slå dina konkurrenter.

Sökordsplanering

Sökord är A och O när det kommer till att skapa en SEO-strategi. Förstå din nuvarande sökordsrangering och få förslag på nytt, SEO-vänligt innehåll som passar in på din hemsida.

Backlink monitor

Backlinks, alltså länkar in till din hemsida, är otroligt viktigt när det kommer till off-site SEO. Vi hjälper dig att hålla koll på dina backlinks.

Backlink checker

Få en överblick över var dina backlinks kommer ifrån och hur många backlinks du har till din hemsida.

Rank checker

Se hur din sida rangerar i sökmotorerna. Du kan analysera effekten av ändringar som du gör i förhållande till SEO och hur väl din strategi fungerar.

VANLIGA FRÅGOR

Vad menar ni med white label-lösning?
Vår white label-lösning innebär att du kan använda våra produkter, men marknadsföra dem med din egen logga och prissättning.
Vad är skillnaden på premiumlänkar och niche-länkar?
Premiumlänkarna är backlinks som publiceras på väletablerade medier, till exempel tidningar. Niche-länkarna kommer från vår egen breda katalog av hemsidor.
Kan jag komma med egna förslag som passar vår verksamhet bättre?
Såklart! Om du som byrå har egna önskemål eller förslag är det inga problem för oss att implementera det.
Vad är ett gästinlägg?
Ett gästinlägg, eller ”guest post” som är den mer väletablerade engelska termen, är artiklar som publiceras på någon annans hemsida eller blogg.
Vad är en niche-sida?
Vi har 900+ Niche-sidor. På niche-sidorna publicerar vi allt innehåll själva. De sträcker sig inom flera olika brancher som till exempel ekonomi, skönhet och inredning för att nämna några.