Framgångssagor

Vi älskar när våra ansträngningar ger resultat

69 av 70 toppnyckelord
på sidan 1

Vi har hjälpt 4D A/S att få 69/70 deras sökord på första sidan. Dessutom har 51/70 sökord hamnat på topp 3.

4D Academy | Danmark

Total dominans på Google

På bara 60 dagar lyckades vi skapa topplaceringar på Google och ökade deras organiska trafik med 51 %. Det här var år 2018. Idag har Gulvkanonen 545 sökord på första sidan, varav majoriteten ligger på första plats.

GulvKanonen.dk | Danmark

ikanobank.dk

Nummer ett – År efter år

Ordet ”lån” är ett av de absolut tuffaste sökorden i SEO-branschen. Vår kund är inte bara nummer på första platsen i Danmark, utan har varit det i flera år nu.

ikanobank.dk | Danmark

Best SEO case in Scandinavia

De flesta SEO-experter och Google säger att exakt matchande domäner inte fungerar. Vi bevisar att båda har fel genom att visa vår SEO-styrka och kunskap med det mest detaljerade SEO-fallet i Skandinavien.

Brunchkøbenhavn.dk | Danmark

White label-lösning

Med vår SEO360-tjänst kan våra partners hjälpa sina kunder med effektiv SEO på flera ställen.

Eniro, Krak & Gule Sider | Skandinavien

Din hemsida

Om du är ambitiös och vill dominera din bransch vill vi gärna hjälpa dig att nå dina mål och lägga till dig på vår lista över framgångsrika SEO-cases.

Bli med på resan | Oavsett var du är

Thomas Laudrup

CEO, DEDIKATION

Klikko är en exceptionell partner. Vi har varit mer än nöjda med blogginlägg som de har levererat. Texterna är välformulerade och skrivna på ett språk som ligger i linje med vårt varumärkes identitet. Våra åsikter kommuniceras effektivt, vilket resulterar i positiv feedback från både våra kandidater och kunder. Ett annat plus är att deras innehåll har visat sig vara utmärkt att dela på våra sociala medieplattformar.

Stefan Stojkovic

CEO, Malerkanonen

När vi snabbt behövde 200 kategoritexter klev Klikko in som en utmärkt partner som dessutom levererade en betydande volym utöver det vi först beställde. Dessutom drar vi nytta av partnerskapets fördelar genom imponerande SEO-rankningar.

Thomas Dam Lauritsen

CEO, Damstudio.dk

Som byrå hamnar vi ofta i situationer där vi behöver texter till våra kunder på löpande band. För det här uppdraget har Klikko visat sig vara en utmärkt partner, eftersom de snabbt levererar imponerande texter som har tagits väl emot av våra kunder.

Jack Trusell

Konsulent - Marketing & forretningsudvikling, eBoligadvokat.

Klikko har skickligt behärskat vår bransch och levererat väl utformade SEO-texter på vårt önskade varumärkesspråk. Texterna kommunicerar direkt, jordnära och professionellt till våra nuvarande och potentiella nya kunder. Utan tvekan har Klikko spelat en viktig roll för att öka den organiska trafiken till vår hemsida.