Vi förstår oss på SEO
Med Eye10 kan du också göra det

Allt vi gör eller rekommenderar bygger på data och analyser. SEO är ett universum bestående av både skrivna och oskrivna regler. Vi kan navigera dig genom det.

Nå toppen med vårt enkla och prisvärda SEO-verktyg. Förbättra din egen rankering på Google, samtidigt som du håller koll på dina konkurrenter.

Vilka funktioner får du med Eye10?

Sökordsanalys| Analys av konkurrenter| SEO-revision| Backlink Checker|Rank Checker

Hur funkar det?

Tips och trix
Byggt på erfarenhet och data

Ett bra SEO-verktyg ger dig kunskap om din hemsida och dina konkurrenter.

Vårt fokus ligger på att skapa resultat. Vårt arbetssätt bygger på att vi gör grundlig research, baserar oss på erfarenhet och att använda data från vårt SEO-verktyg.

Och inte att förglömma, sunt förnuft.

Funktioner i Eye10

Industry checker

Få kunskap om dina topp 5-branchspecifika konkurrenter och få en solid handlingsplan med specifika sökord som du bör fokusera på.

On-Page SEO

Vill du veta hur det går för din hemsida? Det får du veta med vårt on-page SEO-verktyg. På bara några sekunder får du en SEO-revisionsrapport som du kan använda för att ta fram din SEO-strategi.

Hemsidans hastighet

Din sida ska laddas ska gärna laddas blixtsnabbt. Med vårt verktyg kan du fånga upp problem som får din hemsida att ladda långsammare.

Analys av konkurrenter

Håll koll på dina 20 största konkurrenter. Med en djupgående analys av dina konkurrenter får du en omfattande rapport med rekommendationer på hur du kan förbättra din hemsida och slå dina konkurrenter.

Sökordsplanering

Sökord är A och O när det kommer till att skapa en SEO-strategi. Förstå din nuvarande sökordsrangering och få förslag på nytt, SEO-vänligt innehåll som passar in på din hemsida.

Backlink monitor

Backlinks, alltså länkar in till din hemsida, är otroligt viktigt när det kommer till off-site SEO. Vi hjälper dig att hålla koll på dina backlinks.

Backlink checker

Få en överblick över var dina backlinks kommer ifrån och hur många backlinks du har till din hemsida.

Rank checker

Se hur din sida rangerar i sökmotorerna. Du kan analysera effekten av ändringar som du gör i förhållande till SEO och hur väl din strategi fungerar.

Vad vi gör

On-site SEO vs Off-site SEO

All SEO baseras främst på två saker, on-site (vad som finns på din hemsida) och off-site (vad som finns utanför din egen hemsida, till exempel linkbuilding).

Effektiv sökordsanalys

När vi tar fram vilka sökord som är relevanta för din verksamhet gör vi en grundlig analys av vilket innehåll som redan finns på din sida, vilka sökord som har en utvecklingspotensial och tar inspiration från dina konkurrenter.

Teknisk SEO

Det här avser hela den uppsättning som utgör en hemsida. Det innefattar både vilken server den ligger på, säkerhet, hastighet, mobilvänlighet, teckenstorlek och mycket mer.

Rätt server

En bra server kan vara lite dyrare, men här ska du inte kompromissa. Gör du det riskerar du att få en hemsidan som laddar alltför långsamt.

Vad får du

Övervägd strategi

Genomarbetat utförande

Hög kvalitet

Thomas Laudrup

CEO, DEDIKATION

Klikko är en exceptionell partner. Vi har varit mer än nöjda med blogginlägg som de har levererat. Texterna är välformulerade och skrivna på ett språk som ligger i linje med vårt varumärkes identitet. Våra åsikter kommuniceras effektivt, vilket resulterar i positiv feedback från både våra kandidater och kunder. Ett annat plus är att deras innehåll har visat sig vara utmärkt att dela på våra sociala medieplattformar.

Stefan Stojkovic

CEO, Malerkanonen

När vi snabbt behövde 200 kategoritexter klev Klikko in som en utmärkt partner som dessutom levererade en betydande volym utöver det vi först beställde. Dessutom drar vi nytta av partnerskapets fördelar genom imponerande SEO-rankningar.

Thomas Dam Lauritsen

CEO, Damstudio.dk

Som byrå hamnar vi ofta i situationer där vi behöver texter till våra kunder på löpande band. För det här uppdraget har Klikko visat sig vara en utmärkt partner, eftersom de snabbt levererar imponerande texter som har tagits väl emot av våra kunder.

Jack Trusell

Konsulent - Marketing & forretningsudvikling, eBoligadvokat.

Klikko har skickligt behärskat vår bransch och levererat väl utformade SEO-texter på vårt önskade varumärkesspråk. Texterna kommunicerar direkt, jordnära och professionellt till våra nuvarande och potentiella nya kunder. Utan tvekan har Klikko spelat en viktig roll för att öka den organiska trafiken till vår hemsida.

VANLIGA FRÅGOR

Vad kan jag använda Eye10 till?
Med Eye10 kan du få koll på din SEO-data och utveckla en framgångsrik SEO-strategi
Kan jag få en white label-lösning med Eye10?
Ja! Med Eye10 erbjuder vi en white albel-lösning där du kan presentera SEO-datan för ditt företag eller dina kunder på ditt eget sätt.