Sökmotorerna älskar text
Vi älskar att skriva

Du har kanske hört det engelska uttrycket ’content is king’. För oss är det mer än bara ord, det är något vi lever efter. Tillsammans med vårt starka team av erfarna redaktörer och skarpa skribenter kan vi locka fler kunder med hjälp av skräddarsytt textinnehåll.

Med oss får du

En certifierad skribent | Din egen redaktör| Originellt innehåll på fem språk

Bättre content

Alla älskar bra innehåll. Det gäller också sökmotorerna. Vi har erfarenheten och expertisen som behövs för att skriva texter av högsta kvalitet, oavsett vilken bransch du tillhör.

Våra texter är:


 • SEO-anpassade

 • För människor, av människor

 • Anpassade med rätt tone of voice och målgrupp

 • Skrivna av en certifierad skribent

5

Språk: svenska, danska, tyska, norska (bokmål & nynorsk) engelska (UK & US)

200+

Certifierade skribenter

2K+

Nöjda kunder

Bloggartiklar

Våra bloggartiklar är som samtalen du har med dina kunder. Kommunicera på ett språk som passar ditt företags stil. Det kan innehålla allt från information om produkter till guider och nyheter. En bra bloggartikel hjälper dig med att locka till dig nya kunder, ge dem relevant kvalitetsinnehåll, öka omsättningen och stärka kundernas intresse.

Ju mer kvalitetsinnehåll, desto högra rankering

 • Klättra upp till toppen på sökmotorerna
 • Få mer trafik
 • Öka din omsättning
 • Dela innehåll på sociala medier och i nyhetsbrev
 • Hjälp och vägled dina kunder.

BLOG ARTICLE

Nybörjare

BLOG ARTICLE

2 inlägg/månad
Inkluderar

Research
Korrekturläsning
Bilder
SEO
FAQ:s
Meta title & title tag

BLOG ARTICLE

Professionell

BLOG ARTICLE

8 inlägg/månad
Inkluderar

Research
Korrekturläsning
Bilder
SEO
FAQ:s
Meta title & title tag

BLOG ARTICLE

Hängiven

BLOG ARTICLE

4 inlägg/månad
Inkluderar

Research
Korrekturläsning
Bilder
SEO
FAQ:s
Meta title & title tag

Content till landningssida

Det första som dina kunder lägger märke till när de kommer in på en produktsida.

En bra kategoritext inkluderar:

 • Tydliga beskrivningar av dina produkter och tjänster
 • Svar på vanliga frågor som kunden har

Varför ska jag ha kategoritexter?

 • Få in fler kunder och öka omsättningen
 • Öka antalet nöjda kunder

Content till landningssida

Nybörjare

Content till landningssida

5 kategorier av texter
Inkluderar

Research
Korrekturläsning
SEO TITEL/META

Content till landningssida

Professionell

Content till landningssida

20 kategoritexter
Inkluderar

Research
Korrekturläsning
SEO TITEL/META

Content till landningssida

Hängiven

Content till landningssida

Texter i 10 kategorier
Inkluderar

Research
Korrekturläsning
SEO TITEL/META

Vår process

1

1. Intervju

Du blir intervjuad av en av våra redaktörer så att vi förstår dina behov, mål, tone of voice och målgrupp. På så sätt kan vi skapa skräddarsytt content för din verksamhet, under bästa möjliga förutsättningar. Redaktören kommer att vara din kontaktperson genom hela processen.

2

2.Research

Vi genomför SEO-research för att fastställa vilka sökord och vilket content som är relevant för din verksamhet, inklusive en analys av dina konkurrenter. Det här resulterar i en brief med förslag på content. När du har accepterat briefen börjar vi producera.

3

3. Produktion

Baserat på din profil och intervju utser vi den bäst lämpade skribenten från vårt team. Alla våra skribenter är certifierade, vilket innebär att de har testats noggrant, både när det gäller förmåga att skriva och deras profil Skribenten använder informationen från intervjun och SEO-undersökningen när hen skriver dina texter.

4

4. Redigering

Våra redaktörer korrekturläser alla texter innan de levereras för att säkerställa att innehållet håller hög kvalitet och stämmer överens med din verksamhetsprofil.

5

5. Publikation

När redaktören har godkänt texten skickar vi den till dig via e-post för att få återkoppling och för att få veta om du har några ändringar. När du är nöjd med texten kan vi hjälpa dig att publicera den på din hemsida..

Thomas Laudrup

CEO, DEDIKATION

Klikko är en exceptionell partner. Vi har varit mer än nöjda med blogginlägg som de har levererat. Texterna är välformulerade och skrivna på ett språk som ligger i linje med vårt varumärkes identitet. Våra åsikter kommuniceras effektivt, vilket resulterar i positiv feedback från både våra kandidater och kunder. Ett annat plus är att deras innehåll har visat sig vara utmärkt att dela på våra sociala medieplattformar.

Stefan Stojkovic

CEO, Malerkanonen

När vi snabbt behövde 200 kategoritexter klev Klikko in som en utmärkt partner som dessutom levererade en betydande volym utöver det vi först beställde. Dessutom drar vi nytta av partnerskapets fördelar genom imponerande SEO-rankningar.

Thomas Dam Lauritsen

CEO, Damstudio.dk

Som byrå hamnar vi ofta i situationer där vi behöver texter till våra kunder på löpande band. För det här uppdraget har Klikko visat sig vara en utmärkt partner, eftersom de snabbt levererar imponerande texter som har tagits väl emot av våra kunder.

Jack Trusell

Konsulent - Marketing & forretningsudvikling, eBoligadvokat.

Klikko har skickligt behärskat vår bransch och levererat väl utformade SEO-texter på vårt önskade varumärkesspråk. Texterna kommunicerar direkt, jordnära och professionellt till våra nuvarande och potentiella nya kunder. Utan tvekan har Klikko spelat en viktig roll för att öka den organiska trafiken till vår hemsida.

FAQ

Hur certifierar ni era copywriters?

När en copywriter ansöker blir hen ombedd att skriva två testtexter som måste godkännas av vår redaktör. Redaktören tittar både på innehållets relevans, kreativitet och grammatisk korrekthet. Vi arbetar efter en mycket hög standard och accepterar inga ansökningar som inte håller en genomgående hög kvalitet.

Vad är skillnaden på era redaktörer och skribenter?

Våra redaktörer är din kontaktperson genom hela processen. Redaktören ser till att det innehåll som skribenten har producerat är relevant och grammatiskt korrekt. Skribenten väljs av redaktören baserat på vem som passar din verksamhet bäst.

Hur kan jag vara säker på att det content ni skriver är relevant för mig?

Innan du får något content från oss blir du intervjuad av en av våra redaktörer. Baserat på den intervjun kommer redaktören att göra en brief som skribenten använder när hen skriver. Du har möjlighet att både läsa och ändra briefen innan vi börjar producera något innehåll. När du får dina texter har du möjlighet att komma med input och ändringar.

Kan ni skriva på olika språk?

Ja! Vi har både redaktörer och skribenter på svenska, danska, tyska, norska (bokmål & nynorsk) och engelska (US & UK). Vi har också möjlighet att översätta mellan olika språk.

Hur implementerar ni SEO i era texter?

Vi skriver alla våra texter utifrån relevanta sökord. Innan vi producerar undersöker vi vilka sökord som är relevanta och vi ser till att sökorden förekommer flera gånger i texten.

Använder ni AI när ni skriver bloggartiklar och kategoritexter?

Nej, texterna skrivs och blir korrekturlästa samt granskade av människor.