Klikko SEO360

Allt du behöver i en SEO-produkt

Ett fulländat och komplett paket med alla våra SEO-tjänster i en samlad produkt

Styrka kommer inifrån

niche-sidor

gästinlägg

copywriters

Vår sexpackslösning för dig som vill flexa dina SEO-muskler

Vår sexpackslösning för dig som vill flexa dina SEO-muskler

Klikko SEO360

Med Klikko SEO360 får du alla våra SEO-tjänster i en samlad produkt. Det är en allt-i-ett-lösning som inkluderar analys av dina konkurrenter, sökordsanalys, rankeringsutveckling, niche-länkar och skräddarsydda texter.

Vad får du?

Content

Tillsammans med våra redaktörer och över 200+ certifierade skribenter erbjuder vi skräddarsytt content till din hemsida med fokus på SEO. Vi skapar textinnehåll på svenska, norska (bokmål & nynorsk), danska, tyska och engelska (US & UK).

Premiumlänkar

Du får tillgång till länkar från premiumhemsidor som genererar mycket trafik inom din bransch. Vi samarbetar med många olika publicister över hela världen. Hos oss får du en direkt ingång till de största mediahusen, vilket bidrar till att förbättra din SEO.

Niche-länkar

För att uppnå en hög rangering på de olika sökmotorerna (SERP) är det viktigt att ha kvalitativa sidor som länkar in till din hemsida. Vi erbjuder länkar från 2300 unika hemsidor som sträcker sig över 17 olika branscher.

Analys av konkurrenter

I vårt SEO-verktyg Eye10 får du tillgång till värdefull information när det kommer till SEO. Vi erbjuder en omfattande rapport där du får rekommendationer för att förbättra din hemsidas on-page SEO och insikt i hur du kan optimera din hemsida baserat på en grundlig analys av dina konkurrenter.

Sökordsanalys

Det handlar inte bara om att identifiera relevanta sökord, utan om att identifiera rätt sökord. Vi utför en ingående sökordsanalys för att hitta kommersiella och transaktionella sökord.

Rank tracking

Vi håller koll på din rangering på daglig basis. Vi analyserar din prestation, identifierar dina utmaningar och implementerar åtgärder som gör att du får din rangering att öka kontinuerligt.

Utveckla din egen SEO-strategi med hjälp av vårt verktyg Eye10

Visste du att hela 93 % av all trafik till hemsidor kommer från sökmotorer?
Mer trafik till din hemsida innebär fler potentiella kunder. Det är den stora anledningen till att företag vill komma i toppen på de olika sökmotorerna. SEO kan dock vara en utmaning för de som inte är experter på området. Vår mission är att det ska bli enklare att skapa en SEO-strategi. Eye10 är vårt egna enkla och användarvänliga SEO-verktyg.

Vad kan Eye10 göra för dig?

Eye10 är det enda SEO-verktyget som både är enkelt, användarvänligt, hjälper dig att få en högre placering på sökmotorerna och som håller ögonen på dina konkurrenter.

Jämför med topp 20

Vill du rangera på ett specifikt sökord? Eye10 ger dig förslag baserat på en analys av dina konkurrenter så att du kan förbättra din egen placering.

Spara tid

Kom igång med vårt användarvänliga SEO-verktyg och spara dyrbar tid.

Spara pengar

Ett sexsiffrigt belopp på ett årligt abonnemang? Inte hos oss.

Alla kunder kan komma igång

SEO information in 12 different languages including English.

Funktioner i Eye10

Industry checker

Få kunskap om dina topp 5-branchspecifika konkurrenter och få en solid handlingsplan med specifika sökord som du bör fokusera på.

On-Page SEO

Vill du veta hur det går för din hemsida? Det får du veta med vårt on-page SEO-verktyg. På bara några sekunder får du en SEO-revisionsrapport som du kan använda för att ta fram din SEO-strategi.

Hemsidans hastighet

Din sida ska laddas ska gärna laddas blixtsnabbt. Med vårt verktyg kan du fånga upp problem som får din hemsida att ladda långsammare.

Analys av konkurrenter

Håll koll på dina 20 största konkurrenter. Med en djupgående analys av dina konkurrenter får du en omfattande rapport med rekommendationer på hur du kan förbättra din hemsida och slå dina konkurrenter.

Sökordsplanering

Sökord är A och O när det kommer till att skapa en SEO-strategi. Förstå din nuvarande sökordsrangering och få förslag på nytt, SEO-vänligt innehåll som passar in på din hemsida.

Backlink monitor

Backlinks, alltså länkar in till din hemsida, är otroligt viktigt när det kommer till off-site SEO. Vi hjälper dig att hålla koll på dina backlinks.

Backlink checker

Få en överblick över var dina backlinks kommer ifrån och hur många backlinks du har till din hemsida.

Rank checker

Se hur din sida rangerar i sökmotorerna. Du kan analysera effekten av ändringar som du gör i förhållande till SEO och hur väl din strategi fungerar.

FAQ

Vad är skillnaden på niche-länkar och premiumlänkar?
Premiumlänkarna är backlinks som publiceras på väletablerade medier, till exempel tidningar. Niche-länkarna kommer från vår egen breda katalog av hemsidor.