Linkbuilding är som att laga mat
Vi har det perfekta receptet

Linkbuilding är en färdighet som tar tid att lära sig. Precis som duktiga kockar vet vi vad som kan kombineras, hur mycket vi ska lägga till, när vi ska göra det och vad som ska till för att få till det där extra. Vi vet helt enkelt hur vi skapar den perfekta SEO-kampanjen.

Linkbuilding är ett smidigt sätt att förbättra din SEO. Genom att samarbeta med de ideella mediahusen som kan publicera ditt content och skapa backlinks kan du få högre rangeringar på Google.

Vi hjälper våra kunder att bli marknadsledande

Linkbuilding tillsammans med Klikko

  • Klikko kan reducera dina kostnader, samtidigt som vi ökar ROI på dina marknadsföringsutgifter
  • Med Klikko har din verksamhet full insyn i vad ni får för de pengar ni investerar
  • Klikko levererar högkvalitativt content som bidrar till att förbättra rangeringen
  • Vi har ett brett nätverk, vilket gör att vi kan enkelt kan hitta ideella samarbetspartners.
  • Klikko säkerställer att ditt content blir indexerat av Google över tid
Det kan vara svårt att på egen hand sätta sig in i det här. När du samarbetar med oss på Klikko gör vi det åt dig.

200+

Certifierade skribenter

10+år

erfarenhet

1K+

kunder som har nått sina mål

Vad gör vi?

Vi håller koll på allt från A till Ö när det kommer till linkbuilding

  • Vi genomför en grundlig utvärdering av dina konkurrenter, inkluderat en analys av dina topp 3-konkurrenters backlinks
  • En analys av vilka backlinks som behövs
  • En handlingsplan och en linkbuilding-strategi

Gamla i gamet

Vi har hållit på sedan 2012 och har ”Probably the best links in the world”. Under åren som vi har hållit på har vi samlat mycket erfarenhet och visdom på vägen. Vår omfattande kunskap om SEO, vårt duktiga team av skribenter och vår egenutvecklade plattform är det som gör det möjligt för oss att uppnå imponerande resultat åt våra kunder.

Thomas Laudrup

CEO, DEDIKATION

Klikko är en exceptionell partner. Vi har varit mer än nöjda med blogginlägg som de har levererat. Texterna är välformulerade och skrivna på ett språk som ligger i linje med vårt varumärkes identitet. Våra åsikter kommuniceras effektivt, vilket resulterar i positiv feedback från både våra kandidater och kunder. Ett annat plus är att deras innehåll har visat sig vara utmärkt att dela på våra sociala medieplattformar.

Stefan Stojkovic

CEO, Malerkanonen

När vi snabbt behövde 200 kategoritexter klev Klikko in som en utmärkt partner som dessutom levererade en betydande volym utöver det vi först beställde. Dessutom drar vi nytta av partnerskapets fördelar genom imponerande SEO-rankningar.

Thomas Dam Lauritsen

CEO, Damstudio.dk

Som byrå hamnar vi ofta i situationer där vi behöver texter till våra kunder på löpande band. För det här uppdraget har Klikko visat sig vara en utmärkt partner, eftersom de snabbt levererar imponerande texter som har tagits väl emot av våra kunder.

Jack Trusell

Konsulent - Marketing & forretningsudvikling, eBoligadvokat.

Klikko har skickligt behärskat vår bransch och levererat väl utformade SEO-texter på vårt önskade varumärkesspråk. Texterna kommunicerar direkt, jordnära och professionellt till våra nuvarande och potentiella nya kunder. Utan tvekan har Klikko spelat en viktig roll för att öka den organiska trafiken till vår hemsida.

VANLIGA FRÅGOR

Hur fungerar linkbuilding?
Linkbuilding är en central del av SEO-strategin. Genom att andra hemsidor länker in till din egen hemsida blir rangerar din hemsida högre.
Vad är en backlink?
En backlink är en länk från en annan hemsida som leder till din egen hemsida.
Behöver jag skriva texterna själv?

Nej! Det gör våra certifierade skribenter. De skriver allt du behöver, också när det kommer till linkbuilding. Vi leverar alltid hela paketet.